Rasa penat, lesu ,mengantuk

Selamat petang mommies, biasa ke rasa penat, lesu dan mengantuk awal pregnant ni.6 weeks pregnant 😅 sungguh tak biasa dengan perubahan ni, saya nak wat keja kat opis pun x mampu, mata ni asyik nak tido jer ,ade tak cara lain utk hilangkan rasa ni #firstbaby #bantusharing 😀#firstmom #pleasehelp

3 Các câu trả lời

samalah kita sis. mengandung ketiga ni asyik nak tdo je. buat apa semua malas. rasa nk baring tenung dinding je🤣

Sy pulak 6weeks susah nak tidur. Subuh2 baru dpt tidur🥲.

Ye puan. Normal masa preggy macam tu. Tabah la ye ☺️👌