Umur berapa anda mula gunakan?

Selamat pagi semua pengguna yang disayangi🥰 Min nak tanyalah, umur berapa ya mula anda semua kenal dan gunakan aplikasi theAsianparent Malaysia ni😍 Min dulu mula gunakan umur 23 tahun. Sekarang dah 3 tahun min gunakan tau😆 Yang lain macam mana pulak? Komen bawah jom!😘

Umur berapa anda mula gunakan?
654 Các câu trả lời

Guna masa umur 27 tahun, pada 30 Dec 2019. Tahun 2021 ni baru nak masuk tahun ke 3 guna 😊 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Saya guna umur 30 thun. Pregnant 1st then miscarriage. Now preggy kli ke 3. Alhamdulillah.. Doakan sy dan bby kuat.

Masa preg anak first 2019 😛 now nak masuk second baby still guna hehehe Best app ni ❤️ banyak membantu

20 tahun .. lepas lahirkan anak sulung tahun lepas terus download app ni .. ankk pon daa 1 tahun 4 bulan daa

masa umur 20 tahun dapt tahu mengadung trs cari app yang sesuai untuk tahu lebih lanjut tentang kandungan

umr 34 download apps pun sbb tau dh prgg nk tau lbih bnyk tntang kndungan Dan blh share dgn parents lain

umur 32..bnyk info yg berguna dlm ni.. blh kongsi mcm2 mslh.. tq min..n ibu² dlm apps ni🥰🥰

Umur 23, baru ja guna sbb akak recommend kan 😂 dia kata dlm app ni complete semua detail

33, second pregnancy.. sgt² membantu sbb sy da 8 tahun xpregnant.. byk yg da lupe.. 😂

29,sejak2 pregnant n dh buka buku pink terus download apps ni untuk cari ilmu kt sini ...