Siapa yang gunakan Facebook?

Selamat Hari Facebook Sedunia🥰 Siapa sini yang gunakan Facebook angkat tangan🙋‍♀️ Facebook ni macam dah sinonim sangat kan dengan semua orang😆 Berapa umur korang waktu memula gunakan facebook? Jom share sikit😉 Min dah guna dari tahun 2012, umur 17 tahun. Ish dah 10 tahun rupanya😱🤣

Siapa yang gunakan Facebook?
17 Các câu trả lời

Start guna fb masa umur 18 tahun, register by invitation. Time tu 2006, friend list tk ramai 😆

Hujung 2009 tak silap. 16 tahun #TAPactiveusers #TAPSupermoms

2009, sebelum tu famous zaman myspace,friendster😊

13 thn...skrg da 31 thn...hihi

Sama dgn min! 2012 till now

2010, masa umur 15 🤣

13 tahun skg dh 21thun.

saya x paki fb pun

strat umo 22 taun

bru je tdi pkai