Mee mana satu pilihan anda?🤤

Selamat pagi semua & selamat bercuti bagi yang bercuti harini 🥰 Pagi tadi makan apa tu?👀 Antara dua jenis menu di bawah ni, mana satu pilihan anda ya?😋 Jom komen bawah okay!😉

Mee mana satu pilihan anda?🤤
193 Các câu trả lời

alaa...xleh nk plih😆😆😅😅✌sebab dua2 sedap dan mmpunyai keistimewaan rasa yg tersendiri..suka sgt2 kedua2nya😍😍so yummy..nyum3😋

dua² suka..tp klw mee kuning suka numee (mee gardenia), rasa kapurnya kurang dr mee² lain di pasaran(lain org lain cita rasa)

Mi goreng mamak! 🤤 dah lama tak makan. Ya Allah, craving nye.

Sedapnyaaa bihun goreng 🤤 hujan-hujan ni lapar pula 😂

dua dua boleh🤣sbb bab² makan mee ni memang fv sangat

dua2 suke ..awal2 hamil suke sangat makan mie kasar

Mee goreng 😍😍 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

BIHUN GORENG , KALAU MEE SY AKAN MAKAN YG BASAH..

tengah berpantang teringin btl mkn mee goreng😭

Mee bihun😘 #TAPSupermoms #TAPactiveusers