Perut tak nampak mcm 7bln

Selamat pagi mummy²,ada tak mummy dkt sine yg tngh pregnant 7bln tp perut tak nmpak mcm 7bln pun .. sllu nye klau kita tngok org lain mesti perut dia bulat dn membesar kn ... Tp klau mcm sya dh 7bulan tp perut tak mcm 7bln ... Ada msa nmpk bsar tp tdak bulat mcm tngok perut prempuan yg brbdn besr brlapis mcm tu tp bhgian ats djt perut sya besr then bhgian prut bwah sya kecik jer .. normal ke mcm tu ?

4 Các câu trả lời

perut macam 7 bulan tu macam mana? siapa yg buat guideline perut 7 bulan kena sekian2?