Slmt mlm nak minta pendapat kalau macam ni boleh di kira positif@tidak yang ni saya test awal pagi ?

selamat mlm nak minta tlg pinjam mata kejap kalau mcm ni kira positif dah ke test tadi pagi dlm jam 10 am#pleasehelp

Slmt mlm nak minta pendapat kalau macam ni boleh di kira positif@tidak yang ni saya test awal pagi ?
21 Các câu trả lời

maaf sis. mmg nmpk 1 line je. klo sis nmpk ad 2 line, tp 1 line tu samar ya amat tu evaporate. cube tggu seminggu lg jika period delay. semoga ad rezeki zuriat tuk sis. Amin

Kita nampak 1 line. Try 3-4 hari lagi nanti. Test ni kan kalau memang dah confirm 2 line kan, awak test malam ke petang pun dia tetap 2 line. Sebab kita selalu buat 😂

mintaa maaf saya hanya nampak satu line je tapi jangan putus asa puan boleh cuba lagi insayallah rezeki ada untuk puan☺️

Saya nampak 1 line. Awak dh lewat period ke? Kalau dh lewat, nanti try lagi selagi tak period.

1 line ja. its ok nnt after 48hours cuba lagi kalau nak kan kepastian ya puan 🌹

maaf -ve awk, awk try lg sminggu ye, amk urine awl pg...

sis....paling elok wat awl pg air kencing yg 1st tu...

nampak 1 line.. cube chck lagi selepas beberapa hari.

repeat lagi selepas 48j. hcg meningkat setiap 48j

macam samar. boleh cuba beberapa hari lagi .