33 week 5 days

selamat melahirkan bayi seberat 2.12kg pd umur 33 minggu.terpaksa menahan contraction selama 12 jam..tp alhamdulillah baby selamat dan proses kelahiran sgt mudah..

158 Các câu trả lời

Tahniah sis...slmat berpantang.Walaupun lahir awal,aslkn mommy dn bby baik2 saja tu sdh mncukupi.Banyakkn rest ya mommy...🥰❤️kita ni msih berjuang..cek up 34 weeks hari ni..

Sis nak Tanya, sis lahir BB secara csec keh? BB kena tahan wad tak?

Nak tanya biasa kalau payudara denyut² ni korang biarkan je atau tuam ke camne?? susu awal da kuar tu kot makin sakit denyut² .. dia tak berterusan.. kejap² gitu sakit..

Seronoknya dengar sis cakp 33 minggu dah boleh beranak saya pon 33 masih hospital dr tak bagi keluar lagi 6 hari dah dduk sini doa kan saya cepat keluar wad ye

2y trước

semoga dpermudahkan segala urusan

alhamdullillah.....sy melahirkan baby 30minggu 6dhari semuanya selamat selepas operate....disebbkan darah tinggi x mau turun doktor terpaksa operate keluarkan baby..

wah tahniah sis... awalnya c bby keluar ...33 weeks ..doakan kami dipermudahkan bersalin bln 10 ni ...🥰🥰🥰🤲🤲🤲

bersalin 33w baby n mommy ok ke? risau plk. sbb sy baru masuk 33w jgk. perut mengeras je slu plus tambah sakit blkg. tp alhamdullillah baby aktif lagi.

Awalnya baby nak keluar😄 btw tahniah sis,selamat berpantang❤ saya yg 35 weeks 3 hari pon blum nak bersalin lagi😅

tahniah sis...sy ni 33week ugk..sy ni kdg xleh brdiri trlalu lama sb skit kt bhagian operate...baby sihat jer dlm prut ni...trlalu aktif...

Alhamdulillah saya 33week5day baby selalu mengeras smpai tak boleh gerak sakit patut p hospital ke tapi takda tandah leiking pulak