Petua hilangkan batuk

Selamat malam....anak saya berumur 1 tahun 4 bulan,dia batuk, tidak makan dan tidak mahu menyusu...ada petua untuk mengurangkan batuk...??? Terima Kasih

1 Trả lời

Hi. Mungkin kahak anak banyak tu mommy dan sebab tu dia taknak makan. Kalau saya bawa pergi klinik dan minta ubat yang bersesuaian. Bagi air putih dan apabila bagi susu mulut anak kena bilas dengan air putih selepas menyusu. Sebab jika ambil susu FM pun boleh menjadikan kahak trkumpul (kandungan gula yang ada) - ni pediatric pernah bagitahu dgn saya. Moga cepat sembuh ya anak mommy