Selamat Hari Raya Aidilfitri✨

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin 🤝 Semoga tahun ini dapat memberi kita makna yang lebih lagi untuk kita semua dalami untuk Hari Raya yang akan datang, insyaAllah. Ikhlas, team TheAsianparent Malaysia♥️ #rayanormabaharu #jomootd !

Selamat Hari Raya Aidilfitri✨
46 Các câu trả lời

✨💠 ✨ ✨ 💠✨ 💠🔷💠 🌙 💠🔷💠 🔷💠✨ ✨💠🔷 ✨ 🕌 ✨ 🔷✨ 🕌⭐🕌 ✨🔷 ✨Assalamualaikum Dengan ingatan tulus ikhlas saya sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. 💠💫Maaf Zahir & Batin 💫💠✨💠Mohon Keampunan seandainya ada salah silap dan keterlanjuran bicara ✨

Assalamualaikum selamat menyambut hari raya aidilfitri maaf zahir batin pada semua warga TAP yg di kasihi..😊✌🏻❤️ mg raya tahun ini memberi seribu kebahagian buat kalian sekeluarga wlaupun kita tidak dpt balik ke kg utk beraya .. #kitajagakita #savepalestine mg cptla covid berlalu pergi .Allahuma aamiin

Buat semua sahabat theAsianparent Malaysia khususnya yang beragama Islam diseluruh dunia❤️ #rayadalamnormabaru #stayathome #staysafe #kitajagakeluargakita #patuhisop #ayuhputuskanrantaicovid19 #jadilahpemutusjanganjadipencetus #kitapastimenang

تقبل الله منا ومنكم صالح الأعمال وكل عام وانتم بخير وإلى الله أقرب. من العائدين والفائزين Selamat hari raya dari saya sekeluarga, negeri dibawah bayu..

Allahuakbar Allahuakbar Allahuakbar Selamat Hari Raya Aidilfitri Moga amalan kita diterima semasa Ramadhan , sebelum dan selepas ❤️❤️❤️

salam aidilfitri semua umat islam. beraya secara sederhana, jangan lupakan saudara kita di palestine 😘💕

Selamat Hari Raya kepada semua yang menyambutnya. Maaf zahir & Batin. Stay safe everyone🙏🏻

Minal aidin walfaidzin... Mohon maaf zahir & batin...selamat menyambut hari raya🤗😘🍮

selamat hari raya maaf zahir dan batin utk semua umat islam ...stay safe everyone

Selamat hari raya semua, maaf zahir dan batin, smga ibu2 dan baby sihat2 selalu.. Aamiin