gatal

Selamat hari raya ibu2.. assalamualaikumm.. alhamdulilaah norma baru utk kita beraya..disini saya nak tanya..sekrg usia kandugan saya dh masuk 25 minggu alhamdulilaah cuma dh seminggu ini saya alami kegatalan yg teruk dibhgian payudara ke atas smpai ke leher. .saya sagka puncanye berpeluh.. akan tetapi makin teruk & pedih.. boleh bgith saya TIPS @ apa prlu saya buat

1 Trả lời

mndi dgn air panas sis. kalau boleh jgn pkai bju tebal2. kalau teruk sgt, jmpe doc ye