Long distance

Selamat hari raya bakal momies semua. Nak tanya lah kalau 37weeks nak long distance balik terengganu okay ke tak ehhh dari KL?

1 Trả lời

Hye mom InsyaAllah okay Saya 38 week naik train dari kL ke Perlis plus naik fery ke Langkawi Maaa anak ke 2 pregnant 37 week naik bas dari Melaka ke Perlis plus naik fery ke Langkawi time bulan puasa…. Badan kena sihat dan kuat…

6mo trước

Woahh alhamdulillah kalau mcm tu. Biasalah anak sulung kan belum ada pengalaman mcm2 lah risau.