3 Perkataan Pertama, Gambaran Ayah Anda

Selamat Hari Bapa! 3 perkataan pertama yang anda lihat dan nampak mengambarkan ayah anda👨🏻👴🏻Apa perkataan pertama yang anda jumpa? Admin jumpa GARANG! 😬 Kongsi jawapan yang anda dapat dengan kami di ruangan komen di bawah OK!

3 Perkataan Pertama, Gambaran Ayah Anda
468 Các câu trả lời

hero, kuat, garang, berani, seronok, penyayang, sabar, baik, tegas, ceria, kelakar,

Hero, kuat, tegas.. Sememangnya arwah ayh mmg mcm tu sifat nya.. Alfatihah bt ayah

1. garang 2. kelakar 3. baik 4. tegas 5. seronok 6. luar biasa 7. ceria 8. sabar

Hero Kuat Baik Garang Kelakar Sabar Tegas Seronok Bengis Penyayang Berani Ceria

HERO.....SABAR....GARANG tapi abah lah segalanya tanpa tergambar ahlak nya...

HERO KUAT BAIK KELAKAR SABAR GARANG TEGAS BENGIS SERONOK PENYAYANG CERIA

kuat , baik , sabar , bengis , garang , penyayang , berani , kelakar

Hero, bengis, seronok, baik, aku, kuat, tegas, sabar, ceri,

hero sabar garang 😂😂 hbis lh klu bapa nmpk ni🤣🤣

Hero, kuat, kelakar❤️❤️ Tiga2 ade pada hsbnd saya