Hospital mana yang menjadi pilihan dan kenapa?

Selamat berhujung minggu semua🙋🥰 Jom kongsikan hospital pilihan mommies untuk bersalin dan kenapa?🤔 Boleh juga kongsikan dari segi harga, fasiliti dan lain-lain lagi kenapa hospital tersebut menjadi pilihan sebagai rujukan kepada mommies lain ya😉 Jom mommies semua akhiri komen di bawah dengan #ibuTAPcadangkan untuk memudahkan mommies lain membuat rujukan🥰

Hospital mana yang menjadi pilihan dan kenapa?
69 Các câu trả lời

Government hospital. Boleh request nak wad 2nd class dalam bilik ada 4 org. Kos bersalin induce plus stay 1mlm dlm rm300 je.

Klau bole nk tukr haluan sblum nie dua2 di Hospital Sultanah Aminah jb nti bkal nk tukr ke Hospitl Sultan Ismail Jb pula..☺️

4y trước

Hsa okay tak hospital nya berbanding Hsi? Sbb nya saya pn masih blm decide nk ke hsi atau hsa 😅

#ibuTAPcadangkan Hospital Wanita dan Kanak-kanak Likas utk mrka yg sekitar Kota Kinabalu dan mrka2 yg first baby,, 😁

1.Govt (ada sejarah taubat x nak kat sini lagi) 2.Private 3.Private 4.InsyaAllah Private🙋🏻‍♀️

Alhamdulillah hospital Serdang dari DR,nurse dan kemudahan bagi sy semua okay..

4y trước

Salam nak tanya. Time pkpp ni, husband boleh teman ke dalam lr? Saya 38w dah. Heee tunggu masa je ni😆

HTJ SEREMBAN. MMG LAYANAN TERBAIK..NURSE SEMUA SPORTING.DOC PUN SAMA

1st di Jesselton medical centre, 2nd insya allah di Gleneagles KK.

Jangan lupa guna kan #ibuTAPcadangkan ya mommies 😉

Gov Hosp ( hospital wanita dan kanak² likas sabah )

Hospital putrajaya, under FPP soon.... InsyaAllah