kerap lapar?

selama ni takda masalah utk puasa sebab mmg takda alahan , melainkan mual2 sikit pastu hilang takda muntah2. tp lately ni rasa cepat je nk kena serang gastrik. .harini puasa sampai kul 11.30. da pedih perut makan roti tapi pun rasa tak ckup lagi. terus order marybrown. normal ke masuk 7w mcmni?

1 Trả lời

sama mcm saya..sahur kemain mkn nasi 😂 last2 masuk pukul 12 td,perut dah pedih mintak nasi 😂😂..sedangkan saya baru 5minggu lebih..syg plk tgl puasa kan

6mo trước

kan...kita rasa bby kecik lg..tp dia punya mintak nak mkn tu kemain 😂😂