Morning Sickness

Selalunya minggu ke berapa baru ada morning sickness?

28 Các câu trả lời

Start tahu prgnnt je maka bermula la morning, afternoon, everning & night sickness 😂😂

5y trước

Ur welcome sis 💕 Aamiin ya Rabb, moga sis & baby pun sihat² selalu. 😍

Alhamdulillah xde. Cuma time nk berus gg je. Muntah2. Nmpk berus gg n ubat je terus muntah.

5y trước

Alahaiii macam macam ragam nya tu. Huhu setakat ni tengah hari dan malam je rasa loya loya

Depends..stgah org ada yg xkena morning sickness.sy dlu 16w kena.smpai la nk brsalin😭

5y trước

Alamakkk. Yekeee.. Saya ni sekarang belum ada morning sickness. Tapi bila tengah hari dan malam ada rasa loya loya

Biasanya 8minggu ke atas kalau ada...kalau tiada Alhamdulillah

5y trước

Haah betul betul.. Itulah rutin saya sekarang. Nak makan, makan tapi before tu keep research dulu then baru makan. Hehehe. Thank you awak.. Semoga awak dan baby pun sentiasa sihat ya 😊

Depend kot... Kalau sy utk yg second pregnant ni, start 8 mggu

5y trước

Haaa. Macam tu ya.. Mungkin belum lagi kot. Huhu

Xsama utk setiap org.. sy dh 37w xde morning sickness..

5y trước

Kamu follow mak lah ni takda morninh sickness.. Tak sabarnya baby nak keluar dah kan.. Take care dear..

Bergantung sis...ad yg xde morning sickness pn...huhu

5y trước

Wahhh untungnya. Saya takda rasa lagi. Tapi bila tengah hari dan malam kadang ada rasa loya loys..

Seawal minggu ke 4-5 pun dah terasa.

5y trước

Okayyy.. Tapi ada ke rasa loya loya time tengah hari atau malam..

Sy dr awl2 pregnant lg dh morning sickness

5y trước

In shaa Allah.. Aamiinn.. Jgk utk awk dan baby moga sihat slalu dgn hendakNya

6w sy dah m.s .. mkn ja muntah skrg..

5y trước

Alamak.. Yeke dearrrr... Semoga kamu dan baby sihat sentiasa ya..