Mommy2 ada pegalaman begini ke

Selalu nya muall,kadang muntah tda selera makan,lemas nie ada yg pernah ka girl ke boy pegalaman ank no 1 dn 2 berbeza kn dlu ank boy cergas btl no 2 ni blm tw #SeriusTanya #Sharing_dong_Bund

6 Các câu trả lời

masa sy anak first 5w bru strt alahan . mual mkn ayam telur smua tak bole . mual tp taleh muntah . yg no2 , bru 3w+ sy dah strt pening , cramps . diri je rasa nk tumbang dah . tp nafsu mkn bukan main , lapar je mcm tak mkn . hrp klini baik baik je . aamiin . doakan kandungan sy sihat smpai berslin nt .

4d trước

amin utk aku jgk ank ke2 nie sandi sikit lemasss ja

Saya skrg alah dia xlalu sgt nasi.. mkn smua rasa tk sedap.. sampai me geletar badan sbb lambat mkn.. makan kari je terus muntah.. sya hanya bolh mkan sayur dan ayam je.. ikan tak lalu 🥹 semua rasa seba tak kena 🤧🤧 lapar tpi tak boleh nk telan 😩

4d trước

Sabar jela sis ujian utk kita.. dan besar pahala nye 🥰

Sy br 3 kali pregnant, 3-3 tak sama. 1st girl, lightning crotch drp awl smpai bersalin. Org ckp sbb rambut lebat. 2nd boy, suka berkemas boleh panjat kerusi. Yg 3rd girl, semua benda rs tak kena. Tido pun kena pakai selimut berat br boleh tido.

4d trước

hahhaa ank boy mmg semua benda blg bt alahan pun x de

Alahan x menentukn girl atau boy..tu bergntung dgn bdan ibu.. ank frst & second xde alahan lgsg, ank ke3 teruk sgt alahan smpai bersalin..semua girl

4d trước

amin moga ank girl jgk

Saya time pregnant dua2 mual teruk & cergas. Sama je dua2 alahannya. Ngidam pun tak berapa ngidam sgt. First boy, second girl

4d trước

Aamin

pengalaman saya , anak first alahan terukk . hehe keluar nya gegirl

4d trước

syukur la klw gini sebap fist ank x de alsan semua mkn dgn selera smpi 80kg skg nie mulut pahit,lemas ja