Hi mummies.. Saya ada masalah jarang buang air besar. Normal tak?

Selalu muntah juga. Sekarang week 13

3 Các câu trả lời

Saya dah seminggu tak membuang sbb muntah teruk. Dpt minum air je. Makan takbole masuk

11mo trước

Sbb secara logiknya dia nak buang ape pun taktahu sbb makan pun takboleh. Melainkan makan byk tp takmembuang tu risau jugak tu

mngndung mmg selalu jd sembelit. just ikhtiar jgk ok utk mmbuang. makan buah naga elok

11mo trước

seperti kata suraya nazry..Boleh cube buah Naga sbb Saya mkn buah Naga 1 biji sblm masuk tdo pagi esoknya abis dibuangnya..

ermm, not sure. tapi saya setiap hari membuang.