Cecair putih yang cair.

Selalu keluar air putih yg cair Padakah tanda kehamilan.

7 Các câu trả lời

Sy pun tgh alami watery discharge ni (today 8 days lewat period) tp pagi td sy test upt negative. Will try again next week if still tak period. Semoga ada rezeki kita sis amiiinn 🥰 #ttcfor1stbaby

X smestiny sis.. sbb sy sblm pregnant mmg ada cecair keputihn yg jernih tu.. tnda awal sy prasan yg sy hamil is ada denyutan nadi yg brlawan dgn nadi sy dkat lher..

sy kuar wrna putih tp ketulan.. sbb slama ni jarang sy nk kua cecair putih.. check upt keesokan hari naik double line..

Setiap org tanda lain2. Kalau nak confirm, kene buat upt dulu

Tak semestinya.. Kadang kadang sebelum period pun akan ada

dah cek upt ke sis

ye, boleh jadi.