wanita yang…..

hi. selalu dgr lelaki je yg kena sabar time isteri pantang, lelaki isteri boleh bantu, klau isteri yg horny bila berpantang nak buat mcm mana ya? darah nifas masih ada pulak tu Ya Allah sy sorang je ke camni 😂 tp takda laa sampai tak tahan sgt cuma rasa tu ada aduhhh nyilu. sy skrg hari ke 40 dah. haritu2 laa yg sy rasa nie time awal awal pantang harituu hahaha skrg okay je

2 Các câu trả lời

normal je. kite ni manusia ada nafsu, x kira laki ke perempuan. cuma nya tahan jela sikit sampai nifas stop, yakin kering. maximum 60hari.

Normal je. Cuma benda ni jrg disuarakan para isteri. Huhu