Sedih sikit

Selalu ada rasa sedih and sayu bila tngok wife2 ditreat dgn baik oleh husband dia. Kadang2 selalu fikir jahat sangat ke aku ni dulu smpai dpt suami mcmni. Allah bg kesabaran yg sgt2 tinggi kt saya sejak kahwin dgn dia padahal sblum ni tk sesabar ini. Ya Allah kuatkan lah aku, baru setahun lebih kahwin tapi tak bahagia mcmni :) anak pun dh sorg baru 3 bulan 🥹 doakan saya bahagia dunia akhirat. #hanyaluahan

2 Các câu trả lời

semoga Allah permudahkan urusan sis dan d berikan pahala y berlipat dgn berkat kesabaran

kalau toxic, jangan stay sis. fikir long term.