batuk kahak tak sembuh2

sekrang nie dah masuk 37 weeks..batuk tak reda lg nie...ditambah lg flu..adoi...sengsaranya rasa...takut pulak bb terpush kluar time terbatuk tu..tiap kali terbatuk tu...parut akan mengeras..ok tak kalau macam tu?ada tips tak nak kurangkan batuk nie...kahak dah berwarna hijau dah...

3 Các câu trả lời

Sy pernah kena.. Kerap minum barli suam kurang manis.. Isap sikit² kicap masin perah lemon sesudu teh. Buat air panas madu sikit+halia ketuk sikit+hirisan lemon. Mkn pn bubur ,sup. Betul2 kne pantang.. Hasil ny badan dah sihat tak batok kahak dan tak selsme lg..

5y trước

ya ke sis..boleh cuba nanti...tq sis

saya pon demam tp xbatuk just selsema sampai berdarah hidung...smlm seharian hidung berdarah sampai kalau hingus keluar pon takut sebab ingat darah

G klinik sis. Nnt dr akn bg ubat yg sesuai utk ibu hamil

5y trước

dah g klinik...habis dah ubat batuk...masih jg sis...