Terus ke KK atau scan dulu?

Hi.. sekiranya upt memang positif n makin terang, memang kena pegi scan baby dekat klinik swasta dulu ke? Atau boleh refer kk untuk buka buku pink? #firstmom #firstbaby

13 Các câu trả lời

Dekat tiktok ada MO kata boleh check dekat KK juga utk sahkan kandungan. Bayar rm5 je kalau tak silap pastu buka buku pink free. Takyah scan ke apa

Pergi klinik swasta utk scan, then bawak gambar scan tu ke KK. Mcm KK tmpt saya, kandungan dah 10 minggu baru boleh booking appointment.

Pegi klinik swasta utk scan & week .. lpas tu call kk utk bukak buku pink :)