Lotion Mustajab

Hi. Sekarang tengah preggy 7 bulan. Boleh ke ye sapu lotion Mustajab yg panas tu area paha dan punggung? Sebab lotion tu cepat meresap. Tak bahaya kan? Mohon pendapat😅#pleasehelp

3 Các câu trả lời

Peha n punggung klu bg sy (& sy sdiri juga buat), ok tp jgn pakai byk sgt. Minyak telon dan Vicks Baby saya berani pakai seluruh bdn including area perut Lotion mustajab, yoko yoko sy sllu pakai kawasan betis, peha, punggung, bahu 3rd pregnancy ❤️ Hrp membantu 🌹

2y trước

Terima kasihh! 😊

Sorry sis kalau boleh elakan sbb tkut dia serap and bahan yg di serap blh ke baby saya pun xberani nk pakai apa2 even sakit pun picit2 biasa je org tua2 pun ada ckp elakan minyak angin atau apa2 yg panas

2y trước

Ok awk. Thanks ya☺️

sy rse xde ape kot..tp elakkan guna terlalu byk..sekadar ckup je..☺️

2y trước

Thnk uu😆