Baby kecil

hi, Sekarang sy 29Weeks 3days. tadi baru scan swasta. dah 2 kali scan swasta. baby kecik 2 minggu. berat pun 975g je. scan gender pun dah 2 kali. first 98% girl. kali ni takde chance nak tgok. baby tutup dengan kaki. Normal ke ? baby songsang . kanan uri. kiri baby. baby pulak duduk kebawah. kat atas kosong je. doc cakap. Ada sape2 pengalaman mcm ni tak ? please share. baby first ♥

1 Trả lời

normal tu sis.. jgn risau.. doa baik2 ja ya.. smoga mommy dan baby sihat hingga dilahirkn.. smoga dipermudahkan semuanya sis