nak tanya

Sekarang saya prgnant 6week..saya nak tanya boleh kew kita pakai skincare mcm saya pakai deeja ..xpernah berhenti sejak prgnant ni..setenggah org kata xboleh pakai apa2 skincare masa prgnant xelok untuk baby..betul kew x ye? Baik pakai kew behenti??

1 Trả lời

Sy tak pkai ap2 pown, takot jgk nk pkai.. Takot bahan kimiaa infek dekat bby.. Lagi² usia kandungan awal..Jerawat jgn tnya la penuh sejak² preggy nie..

5y trước

Yekew..tapi skrg sy masih pakai lagi..hm tkt la jgk ..rasa nak stop jgk dulu