doakan saya

sekarang saya dah masuk 38weeks...debaran makin terasa...makin hari makin kerap sakit pinggang & d pangkal ari2...perut pun selalu rasa mengeras...memang normal ke kalau camtu?? #firstbaby

8 Các câu trả lời

in sya Allah xlama dah tu.. sy bersalin 38w.. andai perut mengeras dgn kerap dh boleh g hospital.. utk cek bukaan.. sbb first baby kita xtau mcmna lg.. all the best ye sis.. semoga dipermudahkan nanti.. amin

Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye sis. Allahumma Aamiin ☺️🤲🏻

semoga Allah swt permudahkan semua urusan kita melahirkan slmt ibu dan ank aamiin

Sya 37 mggu sdh..memang selalu sakit pinggang dan selalu mengeras...😊😊

Semoga Allah permudahkan segala urusan sis.. Aamin doakan saya juga

Normal..semoga dipermudahkan segala urusan..

normal dah hujung2 tu

normal sis..