2nd trimester

sekarang saya 17weeks..macam mana nk detect baby dah muka gerak.. 1st time.. brp minggu sebenarnya baby akan mula gerak?

18 Các câu trả lời

Ada org 15w k'atas dah ada rasa.. mcm sy 18w.. tu pon slow2 ja..

Same here 17 weeks smalam baru rasa bubbles feeling 😍😍

5y trước

Yea like bubbly movement. I thought angin. Then baru perasan, its actually the movement

Saya 16w rasa baby gerak slowwwww sangat berdenyut gitu perut

Sy 20wk bru trasa baby pnya movement... Excited sngt time Tu... Hihi

5y trước

Me too 20w.. hpy kan.. time dia jentik tuh u cannot describe the feeling but u just keep smiling.. 😊😊💖

saya rasa masa 20weeks. excited gler masa tu 😍

Sy 18w baru terasa ada gerak.. itupon slow2 ja..

Sy masuk 7bulan baru rasa baby btul2 gerak..

5y trước

Ouh begitu 😊

22 minggu dah rasa baby gerak