Normal ke rasa lapar selalu?

Sekarang ni perut asyik lapar, baru lepas makan dua tiga minit lapar pulak dahh. 🤤🤤🤤😩😩😩 dah la berasa lapar tu bukan biasa2 tau dia datang sekali dgn bunyi. Hmmm Cepat kenyang cepat lapar.

6 Các câu trả lời

Normal, tp kena kawal... Klu berat naik mendadak, nti kena minum air gula buat bp... Sy awal2 pregnant naik 3kg, terus kena pantau bp n minum air gula.. Lekat gdm sampai skng.. 😅

normal la tu sis kalau kandungan kembar.. ubatnya kena makan je.. take care ye

Sama sis ..asal buka mata je da mula lapar + berbunyi perut nie

Normal.. lepas makan x smpai 5 mnit lapar balik huhu

normal sis

nrmal sis