6w5d

Sekarang ni lepas je sejam dua makan heavy meals mesti lapar semula. Kunyah2 buah or makanan y ringan sikit tak puas and perut bunyi2 juga?. Mommies2 lain ada yang sama mcm saya ke. Saya jadi letih nak mengunyah je setiap masa ???

2 Các câu trả lời

Best kalau 1st trimester ni boleh makan tanpa ada alahan...siap boleh mkn heavy..saya cemburu tgk kwn2 yg boleh makan ni...

5y trước

Hehehehe. Tak apa sis, kami xada alahan and xdpt rasa moments alahan.. Tapi sis dapat.. Kira pengalaman juga tu.. Hehehehhee

Sama..nk masuk 8w start dah kejap rasa lapar...

5y trước

Itu la. Tak apa ke asyik makan yang heavy, takut ibunya yang naik berat badan mendadak lebih ni 😅😅😅