Bersalin di HKL

Sekarang ni dkt HKL, suami boleh masuk sekali ke masa kita beranak nanti ? Sbb ada dgr2 kata tak boleh masuk . Dan perlu buat covid test ke ?#ingintahu

5 Các câu trả lời

Boleh sis . akak sepupu saya baru lahirkan anak bulan 5 husband boleh temankan . kalau melawat hkl mak bapak / suami boleh masuk .

1y trước

yang ni saya tak tahu

Hi, saya bru delivered 4/5/23. So far hsbend boleh teman dlm LR (klu normal) and tak perlu buat covid test

1y trước

ouhh mudah2an turn sy pun camtu jugak nnt bulan 9 . sbb ada kata nk kena test , ada yg kata tak boleh , tu jadi pening mana 1 . call HKL kata kena buat test n dptkan surat dr klinik 😵‍💫 tu baik tny experience org , lagi clear rasanya

Hospital Sungai Buloh dan Hospital Putrajaya suami boleh masuk labour room. PPUM pun mcm boleh

1y trước

baik terima kasih byk info 👍

gh xleh...ada sesetgh hosp je bg .mcm melaka suami kena pgi kursus ..kt ganu boleh

1y trước

mcm gh png cnfirm xboleh...sy bru call smlm😌

Bole sis saya dari hkl jgak .. suami doc suh call siap2 masuk labrrom too ..

1y trước

haa baru2 jugak tu . baik2 terima kasih info sis ☺️