Misi tak bagi dengar jantung baby

Sekarang memang misi dah xbagi dengar bunyi jantung baby ke ? 2kali p , xpernah dengar lagi jantung baby 16minggu

7 Các câu trả lời

sy pergi kk , misi scan 15 mins nak bg ibu dgr jantung baby saja.. siap tanya "ibu puashati tak ? " Siap buat double scan nk bg ibu betul2 dgr.. tu lah tujuan scan.. sy first time dgr jantung masa kandungan 12 minggu.

2y trước

sy setiap kli checkup nurse akn scan bg dgar degupan jntung bby..sllu 130 smpai 140 cm tu ok ..

nurse dkt kk dia akan tnjuk benda dkt tgn tu dia ckp nampak tk jntung baby . setiap kali checkup mesti dia akan bg dgr lama juga 😊

2y trước

bagus nya , sy ni p klinik dah 2 kali . belum dapat dgr lg . harap lepas ni dah boleh dgr bunyi jantung baby

saya cek swasta baby 8 week boleh dgr jantung.. tp kena byr la swasta.. kalau kerajaan baby dah besar baru boleh dgr

mcm sy misi KK akan bg dgr pada 15 weeks keatas n lepas tu setiap kali checkup..

Nurse dekat kk saya setiap kali checkup dia bagi dengar jantung baby

boleh cek di klinik swasta.byr lebih sikit la.nak tggu gov mmg lambatla

2y trước

nak beli fetal dopple tu kena pndai dgr bunyi takut bunyi bnda lain bukan baby heartbeat.tp xsalah la beli cuma perlu pandai pakai sis

24w keatas baru misi check.

2y trước

sy tiap kali check up kt kk misi akan bg dgr jantung baby..sbb nk rekod