Ultrasound Scan

Sekarang kandungan saya baru masuk 13 minggu. Paling last scan adalah 5 minggu.. Nak tahu, bahaya tak untuk bayi kalau selalu buat ultrasound scan? Sbb nanti kandungan masuk 20 minggu akan scan lagi masa check up kat KKIA.. Bukan apa, saya mcm tak x sabar je nak tengok baby, and nak simpan rekod dalam journal.. Tapi kalau merbahaya, saya x buat..

1 Trả lời

Tak bahaya.

5y trước

Tq sis.. Nanti bila dah besar sikit saya nak buat detail scan... First baby camni la kut, excited terlebih 🤗