Pening2 sakit kepala & tekak

Sekarang dah masuk 10w tapi pening2 ni start akhir2 ni. Asal malam jer start muntah loya & bonus skali pening2 & hingus meleleh2. Kadang2 dari pagi sampai ke malam mcm ni. Normal ke moms? Penat juga la rasa mcm ni lebih2 lagi klau muntah stiap lps makan. #bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

normal sis.. kalau sy sampai 6 bulan morning sickness, sakit kepala, belum lagi selesma on off on off.. saya rasa bagus lagi sakit contraction daripada morning sickness... hahaha

sama la kita. sedang melalui. 🤧awal 5weeks aritu dah rasa camni pastu elok ingat alahan sekejap rupenya sekejap pergi sekejap datang

1y trước

Penat kan, baru nk simpan tenaga lps mkan trus kna muntah pula. Kadang2 klau byk mnum ai kosong pun boleh muntah juga, muntah kosong lgi la sakit