Sakit perut dan cirit birit

Sekarang dah 38minggu and cirit birit dua kali hari ni. Now perut asyik memulas je. Tak perlu lagi kan pergi ke pac or hospital?

8 Các câu trả lời

Semalam dah pergi pac. Kena tahan masuk air then check jalan tapi baru 1cm. Doktor tahan nak monitor satu malam sebab baby dah masuk laluan tapi takda contraction/jalan tak bukak🥲

2mo trước

Yaaa makin sakit bila duduk sini🥲

sya skrg 36minggu 3hari . sma juga perut memulas ja , rasa nak buang air besar jaa . perlu ke pegi hosptl ? prut pun mengeras selalu

2mo trước

Kalau rasa dehydrated better pergi check

Saya pn sama tpi saya 35weeks 5days..hari2 msti ada sakit perut..sehari 2/3 kli ke tndas..risau jugak..

ehhh smaa..37week4day....perutt memulass and sirit biritt....baby pun asyik gerak dan mengerass .....

2mo trước

Probably boleh check klinik dulu sebab saya lepas minum air garam dah okay tapi kena tahan satu malam. Yang kena tahan tu jadi tak sabar nak balik sebab tak selesa😭

perlu ..jgn tangguh² bahaya pd baby..plz go

tanda dah dekat nak beranak tu.

pergi hospital sis