normal ke?

Sekarang dah 34w2d, normal tak kalau selalu sakit perut, dalam 1 hari ada la 3, 4x masuk toilet membuang..and kadang2 ada sampai muntah pon ada juga..muntah tu x lah tiap hari kadang2 bila perut rasa x sedap sangat..lepastu perut pulak kejap2 mengeras...ni bukan tanda2 nak bersalin lagi kan?

1 Trả lời

Normal, as long as xkluar cecair n bleeding, dh blh start kira pergerakan baby min 10x sehari bila msk 7 mths