Hai mommy ! 😘

Sekarang dah 31 week 😊 alhamdulilah , mommy sekarang dah berape week ya ? Ada mommy² kat sini bersalin masa 31 week ? boleh cerita pengalaman mommy ? 🥰 . #pregnancy #jangandibully #ingintahu

7 Các câu trả lời

Haii saya baru ja masuk 31 minggu harini. Sedih sikit harini sbb tak dapat nak puasa arafah sbb kena buat urine test dkt kk. Kena minum air byk byk dah pagi ni huhu. Spnjgn pregnant ni saya selalu sangkut urine test. Kencing kotor huuu. Saya harap pagi ni urine saya clear dan x sangkut dah Aamiin. Semoga awak dan semua ibu ibu dipermudahkan segala urusan sehingga lah bersalin nanti 🤲🏻

skrg msti da ada baby kan, tahniah ya☺️

Saya 30week sekrg😇

32 week 3 hari

31 weeks juga

saya dh 34 week

3y trước

insyallah hujung bln 8

17week..