pregnant first time

sekarang cek guna clear blue 1-2 ..minggu ke berapa boleh pi comfirm dekat klinik#ingintahu

7 Các câu trả lời

better 6 week ke atas yang disarankan untuk scan, ada rezeki awak akan nampak heartbeat dan janin...tapi doc kata ada setengah pun mungkin tak nampak perlu dtg scan lagi bila 8 week camtuh...sekarang ni perlu jaga diri dengan baik, jangan angkat benda berat dan elakkan diri terhentak dengan kuat...paling penting jangan stress ye, boleh menyebabkan kandungan tak jadi atau gugur

3y trước

saya 8weeks scan dah ad heratbeart and bole nampak janin duk dlm kantung da..

sy lepas cek guna CB kluar 1-2 tu, lepas 3 4 hari pergi scan sbb nk konfem kan pregnant or x. Alhamdulillah, nampak kantung 4w3d. lusa scan lagi utk tgk baby and FHR. doakan semuanya baik2 ye❤🤲 semoga urusan sis dipermudahkan.. aamiin🤲

Kalau dh guna clear blue n tulis pregnant mmg dh confirm tu sis. Kalau nak scan better dlm 6w ke atas baru nampak heartbeat. Scan awl sgt xnampak

3y trước

oh ok..terima ksih..tpi law test guna upt biasa da yg terang..da yg samar..da yg lama sikit bru naik dua line..tpi guna digital clear blue positif pregnant 1-2 week..

Clear blue 1-2 means minggu 3-4. Saya scan minggu 6, nampak heartbeat. Scan dari perut tak jelas, so scan dari bawah.

Sis tunggu 2 ke 3 minggu lagi baru scan. Sebab takut awal sangat nanti tak nampak kantung lagi. ☺️

3y trước

ohh ok terima ksih...tpi upt samar2 ..ikot jenis jgk..last guna yg digital..

sy mggu ke 8 g chrck kt klinik

6-8w