Bidan rasa baby pada perut

Sekarang ada lagi ke yang mengamalkan adat2 macam ni ? Buat air selusuh dan minyak selusuh tengok bulan jatuh atau naik ? Masih ada yang buat ke petua² orang lama ? Mak saya dah takde, saya pregnant anak sulung, memang taktahu laa benda macam ni, saya just nak buat solat hajat dan doa selamat .. Dan juga air selusuh nak suami yang buatkan ikut Ustaz Don punya .. Boleh share korang punya ..

1 Trả lời

Sy tak buat petua2 org dulu2. mak sy ada juga suruh buat air selusuh, tp xbuat sbb misi tak galakkan. jd sy cuma perbanyakkan solat dan baca al-quran sahaja

1y trước

Betul kata suami awak tu. Saya setuju.