laluan

Sekarang 37weeks 3days...Kepala baby da masuk laluan..tapi x semestinya akan bersalin dlm masa terdekat kan momy2? Ke masuk llauan tu tandanya dh nk bersalin? Sy aktif lagi ni..x rasa sakit mengeras dsb...brdebar pulak?

1 Trả lời

Sy 30 weeks..baby dah trun kpala..masa 38 weeks baby dah msuk laluan..dan dah ada bkaan 3 cm..sminggu slpas itu sy brsalin

3y trước

seminggu sblum sy brsalin..sy ada kena tahan dkt hsptal..masa tu kurang pergerakan baby..