32minggu kerap buang air besar

Sekarang 32minggu , 2-3hari ni kerap sakit perut dan kerap buang air besar .. adakah salah satu tanda nak bersalin? Kalau boleh nak cukup bulan baru bersalinn 😭

3 Các câu trả lời

Doakan yg baik-2 sis.. bila baby makin membesar, mmg mummy akan kerap buang air besar. logicnya, ruangan dlm badan kita dah sempit.. pastu selera mkn kita pon makin bertambah.. kita mkn mcm-2 .. jadi mmg kerap la kita membuang.. doktor pun cakap..hujung-2 ni mmg mummy akan kerap sakit perut nk membuang. salah 1 proses persediaan yg badan kita bt utk kita bersalin nanti. maaf la klu ayat berterabur..

sama lah dgan sy, sejak masuk 30weeks ni mmang kerap membuang..lpas tu dok pikir ada salah makan ke, mkn pedas ke..tapi tak de pon..apa2 pon buang je lah, lagi elok 😅

Tanda xsemestinya menjadi. Cuma kena pantau saja k. Keep hydrated ya