Boleh ka ibu mngandung Minum V-soy...?

Sejak2 mngandung ni mw makan atau mw mnum ssuatu.. Mcm takut2 ahahha takut ada effect utk bby.. Just tnya sja ibu2 ada ibu2 mcm sya jgk

2 Các câu trả lời

Sy tak minum v soy, sebab dia menyerap zat besi dalam drh sy. If you have a problem dengam hb better kena jarakkan masa minum v soy tu dengan minum ubat

minum je la tak ada apa2 effect pun. sy minum soya saja sepanjang pregnant sulung sbb xlalu minum susu biasa. alhamdulillah ank sihat setahun lebih umur