Normal ke kalau selalu terjaga mlm

Sejak trimester kedua week14 hari6 ni selalu terjaga MLM kedang subuh 👻 kedang susa nk tdur🙃. Mata panda suda aku ni😬

4 Các câu trả lời

Saya pun masa pregnnt trimester kedua dah strt susah tidur. Pusing ke kiri, ke kanan nak bagi selesa tidur. Cuba baca doa banyak-banyak moga dipermudahkan sis tidur ya. #TAPactiveusers #TAPSupermoms

mummy boleh cuba yg nim mummy.. xsemesti baby blh guna.. kita pom boleh guna mummy.. berminat boleh www.wasap.my/60138661354

normal... mcm saya selalu terjga sebelum subuh terus ambik kesempatan untuk tahajjud 😊

normal