Suami tak sentuh isteri

Sejak pregnant 8 bulan smpai lah dh keluar anak, anak dh 7 bulan, suami x pernh ag sentuh sy ( xpernh lakukan hubungan intim).. nafkah zahir dia conplete.. tp nafkah batin nie.. bby dia tdur 1 bilik dgn kite org tp ddk kt katil dia sndr sblh katil kite org spy sng sy nk bg susu kt bby mlm2.. ape patut sy buat?

3 Các câu trả lời

Nak pendapat professional rujuk pejabat agama islam sis. Nanti dpt konsultasi utk bab yg sis tgh gusarkan sekarang. Nanti dia panggil husband & wife sekali. Byk benda kita kena belajar dlm rumah tangga.

3y trước

Kalau blh xnk lah smpai ke pejabat agama.. kalau dh kene g pjbt agama tu dh kira serius sgt

maybe die xselesa agaknya sebab dalam fikiran die anak da besar.Maybe sis bolee cuba slowtalk dengan die atau ajak die bersama dekat bilik yang lain.Harap dapat membantu

Tanya la suami 😅 tak pun minta la kt suami dulu tanpa tunggu suami ajak. Tak kan ini pun nak tanya kami?

3y trước

Dh ajk tp dia tolak.. dh pakai, pakaian seksi.. tp xde respond.. x sure dia malu dgn anak sbb anak ada kt sblh or dia xde nafsu dh dgn sy..