Caffein...

Sejak ngandung ni, saya makin jadi addicted to benda yang ada caffein,especially tea makin kuat apabila dah masuk 35 weeks. Is it ok? normal?

1 Trả lời

Bacaan hb mommy okay ke? Kalau low, seeloknya dielakkan minum tea atau minuman lain yg ada caffein. Bacaan hb boleh drop / tak naik kalau minum minuman ada caffein ni. Kalau bacaan hb okay, tak salah sekali sekala minum teh. Sebab dah 3rd trimester, tapi jangan kerap sangat ye. Semoga dipermudahkan urusan mommy bersalin nanti. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers