Alahan makin teruk

Sejak nak masuk second trimester ni,makin mnjadi2 alahan.. Dulu teruk masa awal2 je lepastu okay sikit.. Pagi ni tgh dduk kt kedai,tnggu roti canai sampai,sy pengsan..terus suami bungkus mknn then balik.. Muntah pun tiap2 hari cuma hari ni xde lgi..mungkin sbb xde mknn dlm perut kot.. Lepas balik tu sy terus tido.. Ada yg boleh suggest x mcm mana nk kurangkan alahan? #12weeks #1stPregnancy

1 Trả lời

sy mkn dkt kedai . menapak keluar kedai muntah balik.. sy mkn sikit tp kerap. muntah xpe jgn biar perut kosong. smpai skrg nk msuk 19w pon msih muntah tp xde la byk kali. biasa pgi time berus gigi. ataupon mlm

4y trước

skrg ni sy byk makan makanan mengarut mcm fast food.. mknn lain ade yg boleh telan,ade yg tak boleh telan..risau la asyik mknn xsihat je masuk dlm perut..