16week suami manja

Sejak mengandung ni suami sy asyik nangis je. Sy merajuk dia nangis sy nangis dia nangis. Ada kala tu dia taknak pergi kerja sbb kata nanti rindu. Bila suruh pergi kerja dia nangis adoii pening di buatnya ?? sy rasa baby sy girl kot papa dia asyik nangis je ? dia pulak yg trlebih manja. Awak semua ada yg mcmtu jugak ke ?

39 Các câu trả lời

saya lak jadi kuat melawan sampai suami mls nak layan 😂

5y trước

Sama lah. Suami buat baik pun kena tiaw dgn saya🤣skg saya dah 8 bulan. Tengah malam terjaga sbb perut mengenyam gatal2. Suami pun terjaga. Perut saya gatal saya menangis sbb tak tahan gatal sangat. Dia cakap sepatah je terus kena maki dgn saya😂 kesian dia. Dia pujuk, dia tidur kan saya pun saya marah dia adoi lahai kesian suami saya

Sy x pnh dgr kes gini.klau suami yg mgidam tu biasa dgr

Tak pernah la pulak.. First time dengar kes macam ni

😂😂😂 lawak pulak sy baca. So cute.

Alaaa comelnya.. sy, sy yg clingy hha😂

Hahaha..lawaknya..tp cute..😂😂😂

Pembawakan budak rasa...layan kn je

Lawaknya comel pula lahai 😂😂

First time dengar😂😂😂😂

So sweet🥰🥰🤭🤭🤭😂