Siapa macam saya?

Sejak masuk third trimester ni, badan terasa panas jerr! sampai kena on 2 kipas atas bawah😅😅, dia punya panas tu lain macm, kdng rasa mcm nk deman jer pnas nyee..tapi tak! momy semua mcm tu tak?... btw due saya 21/02/2023 Debar plak rasanya! firstmom kan..🥲🥲🥲

17 Các câu trả lời

haii. tarikh due kite samee. btw saya pun mcm awak cepat rase panas. aircond atas kpale pon rase panas lagi.

Hehehehe sma la sis masuk 3rd trimester ni rasa pnas .. kadang tdo smpai berpeluh2... due 15/2/2023

Same dengan saya.. rase nak berendam dalam air je.. due date saya 6/2/2023

Samaa. Hari² tdur berpeluh padahal da psng kipas dgn aircond lagi.

Due date sama mummy...semoga dipermudahkan untuk kita semua

saya punya due 23/02/2023 ❤️

sama la kita, panas dia lain mcm