berdarah setiap kali bersama

Sejak lahir baby no 3, setiap kali bersama dengan husband jer akan keluar darah. Kadang sikit kadang banyaknya mcm first day period sampai meleleh dipeha. Dan sekarang sy pregnant lebih kurang 7week. Anak no 3 baru 11bulan. Perkara ni akan jejaskan kandungan ke???

1 Trả lời

Puan, diawal kehamilan ni, tolong elakkan bersama suami. Kandungan masih baru sangat-sangat. Kita risau berlaku benda buruk nanti. Masuk trimester kedua baru boleh bersama. Rahim pula baru nak kuat sebab anak no 3 tu baru 11 bulan. Jadi, elakkan.

5y trước

Baiklh. Terima kasih