Protein urine / proteinuria 2+ 3+ 4+

Sejak early pregnancy sy ada consistent protein dlm kencing sy. Kdg² 1+ kdg² smpai 4+.. tapi dah refer hospital utk check kidneys, xde masalah apa² semua normal..BP sy normal, HB sy normal, kaki tak naik lebam sgt, so far lain ok je.. cuma protein je yg sangkut, smpai hari² kena ulang alik KK utk check urine. Ada tips tak? Ada tak yg pernah berpengalaman seperti inj..?#pleasehelp #firsttimemom #firstbaby

2 Các câu trả lời

hmm apa tanda2 awak ada albumin? sy nya kcing buih tp check albumin negatif..risau jg..dh tnya nurse katanya mmg speed sy kncing tu kuat...

1y trước

ohhh fhm2...ada kncing berbuih jg x

Saya xpernah ada pengalaman mcm ni cuma y saya ingt pesan org dulu2 minum air rebusan barli.