tekak kering

sejak dua menjak ni time malam tekak kerap rasa kering asit nak minum jaa ..susah gak laa nak tidur ..cuaca panas sanggat kot noh

2 Các câu trả lời

Ya betul.. Saya ni menyusukan anak pun tekak malam2 perit. Kena minum selepas menyusu.

1y trước

macam sya trus sediakan botol air kat sbelah sebab malas nak ulang alik pi dapur😅

ye . sama laaa . rasa mcm tak pernah mnum air dia punya haus tu .

1y trước

betul tu ..kering dia lain macam sampai sya sediakan botol air laa dekat sebelah